Liity jäseneksi!

Sukuseuran jäseneksi voivat liittyä kaikki rummunlyöjä Israel Argillanderin jälkeläiset ja heidän puolisonsa.

Liity jäseneksi tästä

Sukutietokanta

Kun haluat tarkastaa itsestäsi tallennetut tiedot ja tietää omista sukujuuristasi enemmän, ota yhteys Aila Pajuseen. Hän ylläpitää sukumme Sukujutut-ohjelmaan tallennettua sukutietokantaa, johon voivat ilmoittaa tietonsa tietenkin myös ei-jäsenet.

Otamme mielellämme vastaan skannattuja valokuvia suvustanne. Ellei käytössäsi ole skanneria, skannaamme kuvat puolestanne ja luonnollisesti palautamme kuvat. Toivomme tietenkin hyvälaatuisia kuvia, joten katso skannausohjeet Sukusiteestä 42/2020 tai laita sähköpostia info@argillanderit.net. Ilmoita uudet/poistuneet perheenjäsenesi. Ailan sähköpostiosoite on ailat.pajunen@gmail.com, tai puhelin 0400 607 830.

Katso: Sukututkimusrekisteriseloste

Sukuseuran jäseneksi liittyminen

Jäsenenä pääset kotisivujemme jäsensivuille, joilta löydät vanhoja Sukuside-lehtiä, ja sukutauluja, joita lisäämme sinne tietosuojasäännökset huomioon ottaen. Sukuseuran jäsenillä on myös oikeus käyttää suvun vaakunaa ja logoa, nekin voi sieltä ladata.

Jotta voimme lisätä sinut ja perheesi sukukirjatietokantaan, ilmoita tietosi mahdollisimman täydellisesti.

Jäsenmaksu on 20 euroa. Puolison jäsenmaksu 10 euroa.

Jäseneksi ilmoittautuneet saavat sukuseuramme Sukuside-lehden ja sen mukana pankkisiirron jäsenmaksun maksamista varten.

Voit liittyä sukuseuraan myös soittamalla Keijolle (puh. 050 386 4801), mutta mieluiten liittymislomakkeella. Täytä vain lomake ja paina Lähetä. Yksinkertaista!

Katso: Jäsenrekisteriseloste 

Liity jäseneksi tästä