Tervetuloa vieraskirjaamme!

Vieraskirja on avoin kaikille. Sähköpostiosoite pyydetään ainoastaan turvallisuussyistä, sitä ei julkaista sivustolla. Osoitetta ei luovuteta eteenpäin ulkopuolisille. Vältäthän linkkien käyttöä viesteissä.

Jätä omat terveiset

Welcome to the Guestbook!

E-mail address is asked only for security reasons to prevent spams, it won’t be published or forwarded to anyone. Please try to avoid links in the message. Leave your message here

79 kommenttia artikkeliin ”Tervetuloa vieraskirjaamme!”

 1. Hello,
  I fell upon this website by accident, doing family research. I have been searching for years for my great grandfathers parents. My grandfather is Robert Albert Arklander (Argillander). Roberts parents are Jalmar Miinanpk Argillander born 02/23/1875 past away 1917 in Butte, Montana and Hilma Kananen born 02/01/1892 past away in 1925 in Dudley, Idaho.
  I have found their date of marriage as being 11/18/1910 in Pihtipudas, Finland. I have found that Hilma was born in Pihtipudas, Finland but nothing on Jalmar. His headstone in Butte, Montana reads Elmer Arkilander , So his name has changed several times doing his journey to this area. I am fascinated with the Finland history, I have done the DNA ancestry test, and would love to learn more, any information would be greatly appreciated. Thank you for your time,
  Laura Nichols (Arklander/Argillander)

  1. Hi Laura,

   Thank you for contacting us and also for your e-mail. You will receive an e-mail from me very soon.

   Aila

 2. Hei!

  Onko jostain mahdollista saada varmuutta, että olenko sukua Israel Argillanderille? Isäni isä Rauno Argillander asuu muistaakseni Haapajärven seuduilla.

  1. Hei Mio,

   Ehdottomasti olet sukua, vieläpä kahta eri kautta. Toisessa linjassa olet korpraalin jälkeläinen hänen Elias-poikansa jälkeläisenä, 10. sukupolvi korpraalista laskien, toisessa linjassa hänen Juhana-poikansa kautta 11. sukupolvessa.
   Tervetuloa myös FB-ryhmään Keski-Suomen Argillanderit ry.

 3. Hei!
  Mummoni (äidin puolelta) oli Impi Piippo os.Kauppinen ,Viitasaari. Meillä on ollut aina tieto, että ollaan Argillandereiden sukua, mutta ei tietoa mitä kautta.

  1. Hei Sonja,

   Mummosi äiti, eli sinun isoisoäitisi oli Ida Argillander. Lähetän sinulle huomenna tarkempia tietoja. Tervetuloa sukuun!

 4. Hei!

  Olenkohan korpraali Israel Argillanderin ja isänsä Saarijärven kirkkoherran jälkeläinen, jos Juho/Johan Argillander (1777-1842) oli suora esivanhempani 5. sukupolvessa äidinäidin puolelta? Äitini oli Pihtiputaan Herrasia ja Purasia. MyHeritagen mukaan Juhon lapsia olivat mm. Johan, Elias, Lars ja Israel sekä sisaruksia mm. Israel, Jaakko, Anna Greta, Kaisa ja Valborg. Vaimokin oli Valpuri. Vuosilukujen perusteella on vaikea hahmottaa eri sukupolvia toisistaan, koska vanhemmilla ja lapsilla on usein samoja nimiä.

  1. Hei Sari,
   Pahoittelen vastauksen viivästymistä! Kyllä olet Korpraali Israel Argillanderin sukua 🙂 Ole yhteydessä Ailaan, niin asiat selkenevät: ailat.pajunen@gmail.com ja Aila voi lisätä sinun tietosi tietokantaan. Jos olet Facebookissa, tule meidän suljettuun ryhmään: https://www.facebook.com/groups/274032810717/ ja/tai liity ihmeessä jäseneksi: https://argillanderit.net/liity-jaseneksi/
   Meidän palkittu kirjakin on viime vuonna julkaistu. https://argillanderit.net/wp-content/uploads/2018/03/Sukukirjat-e1522951134467.jpg Sen löydät sukutuotesivulta 🙂

   Oikein mukavaa kesää! Jos olet Viitasaaren suunnalla heinäkuussa, niin sunnuntaina 21. päivä tapaamme sukulaisia Tuulensuun veistospuistossa, http://www.tuulensuu.net/wp/
   Mervi

 5. Mummini oli omaa sukua Argillander. Hän asui Haapajärvellä ja oli naimisissa Saku Liuskan kanssa.Mummi kuoli v.1972. Äitini meni naimisiin Reino Johannes Kaappola kanssa.

  1. Hei Tuula,
   Viime vuonna ilmestyneessä Argillandereiden sukukirjassa onkin tiedot Iidan ja Sakun perheestä, kuten myös sisaresi perheestä. Mutta sinun perheestä tiedot puuttuvat. Kovin mielellämme lisäisimme ne tietoihimme ja mahdollisesti joskus ilmestyvään jatko-osaan.
   Ottaisitko yhteyttä minuun spostitse.
   Terveisin
   Aila Pajunen-Inha
   ailat.pajunen@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *