Verkkokaupan yleiset toimitusehdot

Hinnat

Keski-Suomen Argillanderit ry:n verkkokaupassa ovat näkyvissä normaali hinta ja tilauksen yhteydessä tulee näkyviin ohjeet toimituksesta ja toimituskuluista.

Keski-Suomen Argillanderit ry pidättää oikeuden korjata hintoja, jos ne näkyvät virheellisesti teknisistä syistä. Jos hintakorjaus koskee jo tehtyä tilausta, muutos vahvistetaan asiakkaalle ennen tilauksen käsittelyä. Yhdistys ei ole arvonlisäverovelvollinen, joten hinnoissa ei ole alv-veroa.

Maksutapa – Laskutiedot

Verkkokaupan etusivulla on Keski-Suomen Argillanderit ry:n tilinumero FI32 5520 0120 0396 07, jonne tuotteet maksetaan toimituskuluineen.

Toimitus

Tuotteet postitetaan kun maksu on saapunut seuran tilille.

Toimitustapa – Postipaketti / kirje

Verkkokaupan tilaukset toimitetaan tilauksessa olevaan toimitusosoitteeseen tai lähimpään postin toimipisteeseen noudettavaksi. 

Toimitus ulkomaille

Verkkokaupasta ei myydä eikä toimiteta tuotteita ulkomaille.  Ole yhteydessä Mervi Kallioon kysyäksesi voidaanko lähetys toimittaa ulkomaiseen osoitteeseen ja mitä se maksaa.

Tilausvahvistukset

Hyväksyttyään tilauksen asiakas saa näytölleen tilausvahvistuksen. 

Toimitusajat 

Toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden saatavuudesta. Tuotteiden toimitusaika on yleensä 5 – 14 arkipäivää siitä, kun tuote on maksettu.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat tilauskohtaisia:

   • Sukukirja 16 e / kpl
   • Sukukirja Keitelepohjan Arnbergit 5,20 e / kpl
   • Kortit 2,30 e / lähetys
   • mukit 1-2 mukia 11,60 e,
   • neljä mukia 13,10 e,
   • kuusi mukia 17,10 e.
   • sukuviiri 10 e

Reklamaatiot ja erikoiset tilanteet

Kaikki toimitukseen liittyvät reklamaatiot ja muut pyynnöt pyydetään tekemään ottamalla yhteyttä Mervi Kallioon. Virheellinen tuote korvataan pääsääntöisesti toimittamalla virheetön tuote tilalle. 

Muuta 

Keski-Suomen Argillanderit ry ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä, eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Keski-Suomen Argillanderit ry pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan ilmoituksetta. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Keski-Suomen Argillanderit ry ja asiakkaan välistä sopimusta koskevat mahdolliset riita-asiat, mikäli niistä ei päästä sopimukseen, ratkaistaan Keski-Suomen käräjäoikeudessa.