SUKUJUHLA JA SUKUKOKOUS 25.7.2021

Näe ja koe Liisu Aurasmaa, Riikka Aurasmaa, Antti Maunu, Janne Maunu, Paula Närhi ja Sari Näre monissa eri rooleissa alkaen Paula Närhin saarnasta kirkossa, Aurasmaiden lapsille järjestämästä toiminnasta ja Maunujen musisoinnista pitkin päivää Wanhassa pappilassa. Kuuntele puheita. Katsele näyttelyä. Juttele. Istu iltaa tai tanssi. Osallistu kokoukseen ja päätä mitä sukuseura tekee tulevaisuudessa.

Ilmoittaudu juhlaan ja/tai näyttelyn esillepanijaksi puhelimitse tai sähköpostitse:
Elina Argillander
elina.anuriikka@gmail.com
040 7373 517

Elinalta voit kysellä tarkempia tietoja tilaisuuden ohjelmasta ja näyttelystä. Ilmoitathan myös mahdolliset ruokavaliorajoitukset.

Näyttelyn tarkoituksena on auttaa tutustumaan sukulaisiin ja entisiin elintapoihin. Niinpä näytteille asetettaviin esineisiin on hyvä liittää tietoja käyttötarkoituksista, omistajista, alkuperästä ja tekijöistä tai tarina, mihin esine liittyy. Mukaan voi liittää kuvia. Mikäli esine tai taideteos halutaan myydä, ilmoitetaan hinta ja myyjän yhteystiedot.

Voit myös tuoda kirpparitavaraa myytäväksi tukeaksesi vuoden 2022 kesäretkeä. Näyttely- ja kirpparitavarat tuodaan Wanhaan pappilaan lauantai-illaksi, jotta ne ehditään asetella esille ennen juhlan alkua.

Wanha pappila, Laurilantie 20, Pihtipudas.


Sukukokouksen esityslista ja aineistot ovat seuran jäsenille avoimilla sivuilla muut tiedostot -valikon alla.


P.S. Esiintyjistä on esittelyt tuoreimmassa Sukusiteessä. Saat lehden liittyessäsi seuraan. Voutuinen jäsenmaksu on vain 15 euroa sukuun kuuluvalta jäseneltä ja 5 euroa puolisolta.

P.S. 2. Jumalanpalveluksen jälkeen muistamme suvun poisnukkuneita kukkatervehdyksellä.

P.S. 3. Vanhaa Pihtipudasta valokuvin esittelevä Rotarien Puttaalaiset-näyttely on esim. 25.7. avoinna 11-18 osoitteessa Asematie 15. S-Marketia vastapäätä olevaan näyttelyyn ehtii mukavasti esimerkiksi matkalla kirkosta Wanhaan pappilaan.