Risteily Helsingin vesillä 25.7.2020

Lähdemme Halkolaiturista, Helsingin Pohjoisrannasta 1700-luvun tyyliin pienelle risteilylle 25.7.2020 kello 15.30. Astu kanssamme mukavaan seikkailuun!

Risteily kestää noin kaksi tuntia ja voit päättää sen joko Suomenlinnaan tai palata lähtöpaikkaan.

Tykkisluuppi Dianalla meitä opastaa amiraali Chapman miehistöineen ja halukkaat pääsevät mukaan purjeiden nostoon tai laivaa soutamaan.

Valitse siis päällesi mukavat, sään mukaiset varusteet, ja tule kanssamme nauttimaan merellisestä Helsingistä. Risteilyn hinnan, 25 e/hlö voit maksaa etukäteen tilille tai paikan päällä. Ilmoittaudu Mirjalle mahdollisimman pian!

Pohjoisrannan ympäristössä on mukavaa nähtävää ja useita ravintoloita ja kahviloita. Esimerkiksi läheisessä Tervasaaressa on ravintola Savu, jossa pääset vanhan hirsimökin tunnelmaan ja lapsille löytyy leikkipaikka samasta saaresta.

Saksalaista kahvilakulttuuria tarjoaa Café Lov Mariankadulla. Tarjolla myös pientä purtavaa.

Kanavarannassa toimii Johan&Nyström, josta voi ostaa erikoiskahveja ja teetä myös mukaan.

Tässä oli muutama vinkki, löydät varmasti itse lisää. Totesimme, ettei nyt kannata järjestää yhteistä ruokailua vaan on parempi, että jokainen järjestää sen itselleen mieluisalla tavalla.

Tule ajoissa paikalle ja jos tulet autolla, varaa riittävästi aikaa parkkipaikan etsimiseen. Kaikki parkkipaikat ovat maksullisia.

Jos haluaisit säästää toimituskuluja esim. mukitilauksista, tee tilaus nyt, ja kerro lisätiedoissa, että toimitus kesäretkelle.

Vietetään mukava hetki yhdessä merellä!