Kuulutko sukuuni -tapahtuma Vantaalla 6.-7.10.2018

Keski-Suomen Argillanderit ry osallistuu Kuulutko sukuuni -tapahtumaan Vantaan Hiekkaharjussa viikonloppuna 6.-7.10.2018 klo 10–17 (su klo 16).
Sukuseuralla on oma näyttelyosasto, jossa on myytävänä uutta Rummunlyöjän rytmiin -sukukirjaa, valokuvanäyttely ja muuta mielenkiintoista.
 
Yleisöllä on tapahtumaan ja luennoille vapaa sisäänpääsy.
 
Kuulutko Sukuuni -tapahtuma Vantaalla on Suomen suurin vuosittainen sukututkijoiden ja sukuseuraväen kokoontuminen. Tapahtuman avaa Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen lauantaina 6.10 klo 10.
 
Näyttelyosastoilla esittäytyvät sukututkijoiden ja sukuseurojen lisäksi monet sukututkimusteemaan liittyvät muut tahot kuten kirjapainot ja arkistot.
 
Ohjelmassa on molempina tapahtumapäivinä yleisöluentoja. Lauantaina esitellään rippikirjojen merkintöjä ja kokemuksia ensimmäisen maailmansodan tapahtumista Vantaalla. Sunnuntaina on aiheina geneettinen sukututkimus ja sukunimikäytäntö. Paikan päällä on sukututkimusneuvontaa ja tietoiskuja, kuinka sukututkimuksessa pääsee alkuun. 
 
Valokuvanäyttelyn teemana on ”Vanhat koulukuvat”.
 
Tapahtuma järjestetään Vantaan ammattiopisto Varian Hiekkaharjun toimipisteessä osoitteessa Tennistie 1, 01370 Vantaa (lähellä Hiekkaharjun rautatieasemaa).
 
Lisätietoja järjestäjän nettisivuilta www.vantaanseudunsukututkijat.net 
Tervetuloa!