Kirjoita kyläilemisestä Sukusiteeseen tai kilpailuun!

Kyläillään!

 Tervehdys Argillanderit! Sukuneuvosto kasaa parhaillaan Sukuside-lehteämme. Mielellämme otamme vastaan valokuvia ja kirjoituksia –  vaikka vain lyhyt tarina kyläreissusta tai koulumuistosta.
Voit myös osallistua kirjoituskilpailuun:
Kirjoituskilpailu kyläilemisestä kutsuu jakamaan unohtumattomat kyläilymuistot ja -kokemukset. Kirjoituksia ja valokuvia otetaan vastaan helmikuun 2019 loppuun.
Vierailut ystävien kodissa tai mökillä ovat tärkeä osa monen suomalaisen elämää. Kyläillään sukulaisissa, naapureissa, ystävillä tai vieraillaan hoitokodissa. Toisaalta perinteinen kyläily on vähentynyt, kun elämä on kiireistä.

Kilpailu on valtakunnallinen ja kaikille avoin. Mukaan voi osallistua tosipohjaisella tai kaunokirjallisella tekstillä. Palkintosumma on 8 000 euroa, josta voittaja saa 5 000 euroa ja loput jaetaan tuomariston harkinnan mukaan.

Kilpailun järjestävät Maaseudun Sivistysliitto, Maahenki-kustantamo, Suomen Kylät ry, Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, Suomen Kotiseutuliitto, Eläkeliitto sekä Siskot ja Simot -yhteisö.

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä kirjoituksen:

  • verkkolomakkeella osoitteessa finlit.fi/kylaillaan tai
  • postitse osoitteeseen Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, arkisto, PL 259, 00171 Helsinki, merkitse kuoreen tunnus ”Kyläillään!” tai
  • sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen keruu@finlit.fi, merkitse aihekenttään tunnus ”Kyläillään!”.

Tarkemmat keruuohjeet löytyvät SKS:n arkiston sivulta www.finlit.fi/luovutus_ja_keruuohjeet.

Lataa kilpailun esite tästä.

Lisätiedot

lähde: msl.fi   – P Närhi