Get Adobe Flash player

Liity jäseneksi!

Sukuseuran jäseneksi voivat liittyä kaikki rummunlyöjä Israel Argillanderin jälkeläiset ja heidän puolisonsa.

Sukutietokanta

Kun haluat tarkastaa itsestäsi tallennetut tiedot ja tietää omista sukujuuristasi enemmän, ota yhteys Aila Pajuseen. Hän ylläpitää sukumme Sukujutut-ohjelmaan tallennettua sukukirjaa, johon voivat ilmoittaa tietonsa tietenkin myös ei-jäsenet.

 Otamme mielellämme vastaan skannattuja valokuvia suvustanne. Ellei käytössäsi ole skanneria, skannaamme kuvat puolestanne ja luonnollisesti palautamme kuvat. Ilmoita myös mahd. uudet/poistuneet perheenjäsenesi. Ailan sähköpostiosoite on Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., tietenkin voi ottaa yhteyttä myös puhelimitse numeroon 0400 607 830 tai 09 679 449.

Sukuseuran jäseneksi liittyminen

Jäsenenä pääset kotisivujemme jäsensivuille, joilta löydät vanhoja skannattuja Sukuside-lehtiä, ja ennen julkaisemattomia sukutauluja, joita lisäämme sinne koko ajan nykyiset tietosuojasäännökset huomioon ottaen. Sukuseuran jäsenillä on myös oikeus käyttää suvun vaakunaa ja logoa, nekin voi sieltä ladata.

Jotta voimme lisätä sinut ja perheesi sukukirjatietokantaan, ilmoita tietosi mahdollisimman täydellisesti allaolevalla lomakkeella.

Jäsenmaksu on 15 euroa. Puolison jäsenmaksu 5 euroa.

Jäseneksi ilmoittautuneet saavat sukuseuramme lehden Sukusiteen ja sen mukana pankkisiirron jäsenmaksun maksamista varten.

Voit liittyä sukuseuraan joko puhelulla Keijolle (puh. 050 386 4801) , mutta mieluiten allaolevalla lomakkeella. Täytä lomake ja paina Lähetä. Yksinkertaista!

Liity jäseneksi!