Get Adobe Flash player

Tervetuloa Keski-Suomen Argillandereiden sukuseuran sivuille!

Argillanderit

Korpraali Israel Israelinpoika Argillander (n. 1713-1779) on tämän sukuseuran lähtöhenkilö. Hän asui elämänsä loppuvuodet Pihtiputaalla ja siellä hänen jälkeläisensä perustivat sukuseuran yli 30 vuotta sitten.

Sivuilta löydät seuran perustietojen ja historian lisäksi paljon muutakin mielenkiintoista sisältöä. Osa on avointa kaikille. Mutta jäsenenä voit esimerkiksi tutustua Sukuside-lehden numeroihin, ladata käyttöösi sukuvaakunan ja logon sekä saada suvusta tietoja esivanhempien sukutauluista, joita lisätään koko ajan. Liity seuran jäseneksi Jäsenille-valinnan alta, niin näet nekin. Käy läpi myös vasemman reunan valikko. Huomaa Muuta mukavaa! 

Vieraskirja on avoin kaikille ajatustenvaihtoon ja kysymysten esittämiselle. Sukuseuralla on myös Facebookissa ryhmä Keski-Suomen Argillanderit ry.

 

Henkilötietosi rekisterissämme - tärkeä ilmoitus!

Säädösten vuoksi vaatii elävien henkilöiden tietojen julkaiseminen laajaa tiedottamista etukäteen, jotta ihmisillä on tilaisuus niin halutessaan kieltää tietojensa julkaiseminen.

Suomen Sukututkimusseuran laatimien käytänne-sääntöjen mukaan elossa olevien henkilöiden julkaiseminen on sallittua painetuissa julkaisuissa, ei kuitenkaan arkaluontoisten asioiden julkaiseminen. Arkaluontoisia asioita ovat mm. rotu, terveydentila, uskonnollinen/poliittinen/yhteiskunnallinen vakaumus jne. Tällaisia tietoja emme ole keränneetkään.

Jokaisella korpaalin jälkeläisellä on mahdollisuus tarkastaa meillä olevat tiedot ja tarvittaessa kieltää niiden julkaiseminen.

Jos siis ETTE halua tietojanne julkaistavan, ilmoittakaa se Aila Pajuselle, puhelin 0400 607 830 tai mieluiten spostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Samasta osoitteesta saatte tietonne tarkastettaviksi ja vielä mieluimmin laitettaviksi ajantasalle.

Pyydämme siis jokaista lukijaa levittämään sanaa sukulaistensa parissa henkilötietojen julkaisemisesta tulevassa painetussa sukukirjassa (emme julkaise mitään internetissä). Toivomme tiedon menevän myös ei-jäsenille sukuun kuuluville.

Säädösten vaatima sukututkimusrekisteriseloste on seurallemme laadittu ensimmäisen kerran v. 2009 ja se on ollut v:sta 2012 myös sukuseuran nettisivujen alareunassa olevan linkin takana. Koska kaikki eivät ole nettikäyttäjiä, olemme painaneet sen myös Sukusiteessä 2015.