Get Adobe Flash player

Tervetuloa Keski-Suomen Argillandereiden sukuseuran sivuille!

Argillanderit

Korpraali Israel Israelinpoika Argillander (n. 1713-1779) on tämän sukuseuran lähtöhenkilö. Hän asui elämänsä loppuvuodet Pihtiputaalla ja siellä hänen jälkeläisensä perustivat sukuseuran yli 30 vuotta sitten.

Sivuilta löydät seuran perustietojen ja historian lisäksi paljon muutakin mielenkiintoista sisältöä. Osa on avointa kaikille. Mutta jäsenenä voit esimerkiksi tutustua Sukuside-lehden numeroihin, ladata käyttöösi sukuvaakunan ja logon sekä saada suvusta tietoja esivanhempien sukutauluista, joita lisätään koko ajan. Liity seuran jäseneksi Jäsenille-valinnan alta, niin näet nekin. Käy läpi myös vasemman reunan valikko. Huomaa Muuta mukavaa! 

Vieraskirja on avoin kaikille ajatustenvaihtoon ja kysymysten esittämiselle. Sukuseuralla on myös Facebookissa ryhmä Keski-Suomen Argillanderit ry.

 

Sukumme jäsen Liisa Tukkimäki palkittu!

 Toimittaja, FM Liisa Tukkimäki sai 4.6.2012 arvostetun Vuoden journalistipalkinnon! Hän oli yksi vain neljästä palkitusta, muut olivat kaikkien tuntema Hannu Karpo, Helsingin Sanomien entinen vastaava päätoimittaja Janne Virkkunen ja Soundin päätoimittaja Timo Kanerva

Liisan Hilkka-äidin isä oli Jaakko Eliaksenpoika Argillander (myöhemmin Arkisalo), joka syntyi 9.12.1882 Haapajärvellä ja kuoli 13.10.1960 Oulussa. Jaakon isä Elias Israelinpoika oli Pihtiputaan Luomalasta.

Katso lisää Liisan urasta: http://valtioneuvosto.fi/ajankohtaista/tiedotteet/tiedote/fi.jsp?oid=359207

Kunnioittavat onnittelut Liisalle pitkästä urasta Yleisradiossa!